👀 Onze nieuwste blogpost al gelezen? Sandhia's Vegetarisch Eten: tips en inspiratie
Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan een betere wereld. Lees hier onze missie ❤️

Nieuws

Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Of probeer onze AI Receptentool
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Koningsdagmenu 2024: feestelijke recepten

Het Koningsdagmenu 2024 is zo samengesteld dat een feestje aan tafel gegarandeerd is. Na het uitbundig vieren van de verjaardag van de koning buitenshuis kom je gezellig met zijn allen bijeen en bereid je de feestelijke gerechten. Dat kan natuurlijk ook de dag voor Koningsdag en de dag erna om weer bij te komen. Wij hebben namelijk 3x een Koningsdagmenu 2024 voor je samengesteld.

Koken is op zich al een feestje met ons Koningsdagmenu

Het bereiden van de gerechten met onze easy-to-use recepten is op zich al een feestje in de keuken. Dan kan je nagaan hoe het feest aan tafel helemaal compleet is op Koningsdag net als de dag ervoor en erna. Er zijn drie complete menu’s van voorafjes tot en met de desserts en natuurlijk ook met bijgerechten.

Alle drie menu’s bevatten perfecte gerechten om er op tafel een feestje van te maken. Je kan natuurlijk ook het Koningsdagmenu gebruiken ter inspiratie om zelf je eigen diner samen te stellen en je vrienden of familie met een tropisch paradijs op tafel te verrassen. Wat dat betreft kan alles, zoals een voorgerecht uit Menu 1 combineren met een hoofdgerecht uit menu 2. Of andersom: met een Broodje pikante kip met gekarameliseerde uien beginnen en deze lekkere Evergreen Shake (fruitpunch shake van groene vruchten) als nagerecht nemen

Vier feest met een gevulde maag

Heb je veel te weinig tijd om uitgebreid in de keuken te staan, omdat je buitenshuis feestviert op Koningsdag? Maak dan een selectie uit de gerechten van voorgerechten of bijgerechten, die je ook als lekker hapje kan eten. Een goed gevulde maag is natuurlijk van groot belang als je Koningsdag gaat vieren zoals je het nog nooit hebt gevierd. Het gerecht Sandhia’s Javaanse Saté is wat dat betreft dan een echte aanrader, maar je kan ook de lekkere Traybake Trafasie maken.

Koningsdagmenu 2024: feestelijke recepten

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Nu landelijk verkrijgbaar bij AH!
We hebben hem weer!
In meer dan 2500 winkels te koop!
Ga naar mijn laatste sessie