Nieuws

Home Nieuws Culinaire tips tijdens de lockdown
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Culinaire tips tijdens de lockdown

De lockdown zorgt ervoor dat je meer tijd thuis doorbrengt en dat is ideaal om eens uitgebreid te kokkerellen. Vooral met onze culinaire tips is het elke dag genieten geblazen. De ene dag zet je lekkere Nasi Trafasie op tafel en de andere dag tover je een heerlijke Bami Trafasie uit je keuken. Uiteraard met behulp van onze easy-to-use recepten en ambachtelijke producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. Klik hier voor onze nieuwste kookvideo’s.

Lekker gerecht met oosterse kip: pittig te maken met pepertje

Kip is in allerlei gerechten te verwerken en onder meer in het lekkere Bami gerecht Oosterse kip. Dit recept combineer je met bami en is als je ervan houdt extra pittig te maken met een pepertje. Overigens zijn er meerdere variaties mogelijk met dit gerecht. Bijvoorbeeld door Surinaamse groente toe te voegen, zoals kousenband.

Surinaamse nasi met saté

In deze tijd met feestdagen komen er vaak allerlei culinaire hoogstandjes aan te pas. Het is dan ook wel eens lekker om een alledaags recept op tafel te zetten, maar dan wel extra lekker. Bijvoorbeeld door deze Surinaamse nasi met saté te maken. Serveer het gerecht met Zuurgoed Trafasie, want dat past er perfect bij.

Turks brood met kip masala

Turks brood is ideaal om een heerlijke maaltijd te bereiden. Check het recept Turks brood met kip masala maar eens. De ambachtelijke producten van Faja Lobi uit alle recepten zijn overigens online verkrijgbaar in onze webshop. Zo hoef je de deur niet onnodig uit tijdens de lockdown. Kijk ook eens bij alle vruchtensoorten die wij voor verschillende recepten gebruiken voor nog meer inspiratie.

Nog inspiratie voor kerst nodig?

Mocht het je nog aan inspiratie voor kerst ontbreken dan raden wij je aan om een kijkje te nemen bij Sandhia’s recepten kerstmenu 2020. Het feestmaal kan al op kerstavond beginnen en ook voor de eerste, tweede kerstdag en Oud & Nieuw is er volop keuze.

Culinaire tips tijdens de lockdown

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie