RotiTosti Kip Masala

Home Recepten
RotiTosti Kip Masala

Bereidingswijze

  • STAP 1: Olie verhitten, ui, knoflook en Madam Jeanette peper hierin lichtbruin fruiten.
  • STAP 2: Kipfilet (in reepjes) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken; tussentijds omscheppen.
  • STAP 3: Kruidenmix voor Roti en kippenbouillon poeder toevoegen en omscheppen.
  • STAP 4: Het vlees 10-15 minuten, met deksel op pan, op matig vuur laten sudderen; tussentijds omscheppen en nog even laten sudderen.
  • STAP 5: Verdeel de kip masala en Zuurgoed Trafasie over een Sandhia’s Roti, schenk Madam Jeanette Honing-Mayo saus erover, half vouwen en toast het enkele minuten totdat de buitenkant warm en knapperig is. Herhaal dit met de overgebleven Sandhia’s Roti.

TIP: Probeer ook deze exclusieve gerechten: Sandhia's Roti Gerechten en Kookvideo's.

Serveertip: Direct na het toasten serveren.

Variatietip: Voeg 1 theelepel geroosterde komijnzaad in stap 3 toe.  

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
KOM 15 mei 2025
5/5
Snelle Platbrood Kip Masala: grandioos ❤️
Plaats recensie

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
RotiTosti Kip Masala
  • STAP 1: Olie verhitten, ui, knoflook en Madam Jeanette peper hierin lichtbruin fruiten.
  • STAP 2: Kipfilet (in reepjes) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken; tussentijds omscheppen.
  • STAP 3: Kruidenmix voor Roti en kippenbouillon poeder toevoegen en omscheppen.
  • STAP 4: Het vlees 10-15 minuten, met deksel op pan, op matig vuur laten sudderen; tussentijds omscheppen en nog even laten sudderen. 
  • STAP 5: Verdeel de kip masala en Zuurgoed Trafasie over een Sandhia’s Roti, schenk Madam Jeanette Honing-Mayo saus erover, half vouwen en toast het  enkele minuten totdat de buitenkant warm en knapperig is. Herhaal dit met de overgebleven Sandhia’s Roti.
Ingrediënten
- 6 el zonnebloemolie - 2 uien - 4 teentjes verse knoflook - plakje Madam Jeanette peper - 750 gr kipfilet - 1 el Faja Lobi Kruidenmix voor Roti of Faja Lobi Roti Kip Masala  - 1½ el kippenbouillon poeder - 1 pak Sandhia's Roti of Sandhia’s Roti Mini of Roti Choti of Platbrood Trafasie - Faja Lobi Zuurgoed Trafasie

Winkelwagentje (0)

FAJA LOBI Chicken Trafasie
FAJA LOBI Platbrood Trafasie 250 gr
Dubbel feest!
Ga naar mijn laatste sessie