RotiChoti met kip en snijbonen (Sandhia’s Roti Natural gevuld met kip en snijbonen )

Home Recepten
RotiChoti met kip en snijbonen (Sandhia’s Roti Natura...
Afbeelding van RotiChoti met kip en snijbonen (Sandhia’s Roti Natural gevuld met kip en snijbonen )
Afbeelding van RotiChoti met kip en snijbonen (Sandhia’s Roti Natural gevuld met kip en snijbonen )

Bereidingswijze

Stap voor stap koken
  • STAP 1: 6 eetlepels olie verhitten, ui (gesnipperd) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin fruiten.
  • STAP 2: Kippendijenfilet (reepjes) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken.
  • STAP 3: Tonight Trafasie of Kousenband Trafasie (vers bereide roerbakmix), tomatenpuree, Trassie Trafasie, Madam Jeanette peper en snijbonen (in stukjes) aan het vlees toevoegen en omscheppend enkele minuten bakken.
  • STAP 4: Het water erover schenken en 15 minuten, met deksel op de pan, op matig vuur koken; tussentijds omscheppen.
  • STAP 5: Warm RotiChoti (Sandhia’s Roti Natural) op volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.Verdeel de kip met snijbonen erover.

TIP: Probeer ook deze populaire gerechten: RotiChotiSandhia's Roti Gerechten en Kookvideo's.

Serveertip: Serveer RotiChoti als hapje tussendoor of bijvoorbeeld voor de lunch, take away, tijdens een feestje of voor de snelle smuller.

Variatietip: Voeg 1 eetlepel Faja Lobi Gekruide Ketjap (zonder peper) toe.  

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Billy 28 oktober 2020 16:49
5/5
Spitskool masala top recept met de kruidenmix voor roti of roti kip masala!
Nico 9 oktober 2020 08:29
5/5
Gisteren de ketjap kip gemaakt met masala en de gekruide ketjap, wat een smaaksensatie.
Emidiana 23 september 2020 15:48
5/5
Echt een wauw receppie. Weer super gelukt de kasripotje kip met rijst. Receppies lukken altijd bij jullie lobi lobi voor jullie
Emilia 10 augustus 2020 10:14
5/5
Kennis gemaakt met julli keuken wauw echt super gaan vanavond de roti kip masala uitproberen
Winston 24 juni 2020 10:40
5/5
Kip Masala en Witte Bami toppers!!! Zo makkelijk te maken, en zo een smaaksensatie.
Dinie 1 juli 2019 11:16
5/5
Lekker lekker, gisteren de Tonight Trafasie met snijboontjes en kip gegeten super
Gera Blau. 7 februari 2019 10:12
5/5
Geweldig kookboek! Ben verslaafd geraakt door mijn buurvrouw, vanavond lekker de faja lobi ketjap kip maken!!
Liv 9 september 2020 08:05
5/5
5 sterren op deze vroege ochtend voor jullie. Gisteren de moksie special traf gemaakt met de witte nasi en roti sambal. wejo wejo
Jerky 14 augustus 2020 12:40
5/5
Jullie Roti Masala en Pindakaas mijn favorieten echt zoals het hoort te zijn topproducten
Marieke 3 augustus 2020 13:41
5/5
Met jullie leuke en duidelijke filmpjes heb ik al echt heerlijke maaltijden gemaakt! De nasi trafasi is erg smakelijk en ook de roti kruiden zijn heerlijk!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
RotiChoti met kip en snijbonen (Sandhia’s Roti Natural gevuld met kip en snijbonen )
  • STAP 1: 6 eetlepels olie verhitten, ui (gesnipperd) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin fruiten.
  • STAP 2: Kippendijenfilet (reepjes) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken.
  • STAP 3: Tonight Trafasie of Kousenband Trafasie (vers bereide roerbakmix), tomatenpuree, Trassie Trafasie, Madam Jeanette peper en snijbonen (in stukjes) aan het vlees toevoegen en omscheppend enkele minuten bakken.
  • STAP 4: Het water erover schenken en 15 minuten, met deksel op de pan, op matig vuur koken; tussentijds omscheppen.
  • STAP 5: Warm RotiChoti (Sandhia’s Roti Natural) op volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verdeel de kip met snijbonen erover.
Ingrediënten
- 1. Kip en Snijbonen: - zonnebloemolie - 1 ui - 4 teentjes knoflook - 400 gr kippendijenfilet (reepjes) - 5 el Faja Lobi TonightTrafasie of Faja Lobi Kousenband Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 1 el tomatenpuree - 1½  tl Trassie Trafasie (échte Sandhia's trassie) - plakje Madam Jeanette peper - 400 gram snijbonen - 1 kop (150 ml) water - 2. RotiChoti (Sandhia’s Roti Natural): - 1 pak Faja Lobi Sandhia ’s RotiChoti (4 stuks Sandhia's Roti Natural)