Salad Wanica met Madam Jeanette dressing

Home Recepten
Salad Wanica met Madam Jeanette dressing
Afbeelding van Salad Wanica met Madam Jeanette dressing
Afbeelding van Salad Wanica met Madam Jeanette dressing

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Salad Wanica:

  • STAP 1: Eieren gaarkoken.
  • STAP 2: Zalm (in kleine blokjes) besmeren met witte peper
  • STAP 3: 3 eetlepels olie verhitten, zalm hierin enkele minuten lichtbakken, afscheppen en op een servet latten uitlekken.

2. Madam Jeanette Dressing:

  • STAP 4: Meng Madam Jeanette Trafasie (gele hot sauce)met de honing en yoghurt.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's Salades: Maaltijd Salades en Kookvideo's

Serveertip: Verdeel de gemengde ijsbergsla, eieren (in partjes), zalm, mandarijn en druiven naar behoefte over een bord; schenk de Madam Jeanette Dressing erover.

Variatietip: Verdeel een handvol granaatappel over de ijsbergsla. Grill de zalm eens in plaats van te bakken.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Lietje 25 juni 2020 09:57
5/5
Mooi kookboek met veel mooie producten!! Madam Jeanette blijft een topper
Roos 23 juni 2020 08:40
5/5
Mijn favorieten de Moksie Speciaal Trafasie, de Nasi Trafasie, de Moksie Alesie Trafasie, de Madam Jeanette en natuurlijk de Witte Bami Trafasie. Stuk voor stuk geweldige producten, die me t elkens weer het gevoel van een pro kok geven. Fijn dat jullie telkens met nieuwe recepten komen, ik raak al 10 jaar nooit uitgekookt, genoeg inspiratie!! :)) ...
Evy 19 oktober 2020 16:15
5/5
YES YES YES Mijn Kookboek functie werkt supperrrrrrrrr!! Lekker al mijn favorietjes nu opslaan en m'n weekmenu samenstellen.
Sem 19 oktober 2020 12:34
5/5
Jullie verassen ons telkens weer! De Faja Nuggets gemaakt sjezus wat een geweldig recept wat een smaakbelevenis.
Lillian 19 oktober 2020 12:31
5/5
Het kookboek ontvangt van mij een 10.
Pol 14 oktober 2020 12:17
5/5
Wij kennen niet meer anders, hele fam wilt alleen nog maar faja
Lysan 13 oktober 2020 09:28
5/5
Gehaktbal Trafasie recept is ons super bevallen. We gaan meer producten proberen!
Marga 12 oktober 2020 11:08
5/5
10+ voor jullie geweldige producten en recepten.
Carola 12 oktober 2020 07:47
5/5
van de piepertjes elke dag overgestapt naar jullie keuken met het kookboek. Dit boek verdiend een dikke 10. Groetjes uit Aalsmeer.
Hina 9 oktober 2020 09:29
5/5
SUPER GEDAAN MENSEN!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Salad Wanica met Madam Jeanette dressing

1. Salad Wanica:

  • STAP 1: Eieren gaarkoken.
  • STAP 2: Zalm (in kleine blokjes) besmeren met witte peper 
  • STAP 3: 3 eetlepels olie verhitten, zalm hierin enkele minuten lichtbakken, afscheppen en op een servet latten uitlekken. 

2. Madam Jeanette Dressing:

  • STAP 4: Meng Madam Jeanette Trafasie (gele hot sauce) met de honing en yoghurt.
Ingrediënten
- 1. Salad Wanica: - 4 eieren - 200 gr zalmfilet - 1 tl witte peper - zonnebloemolie - 400 gr gemengde ijsbergsla - 4 mandarijnen (verse) - 200 gr druiven (pitloos) - 2. Madam Jeanette Dressing: - 5 el Faja Lobi Madam Jeanette Trafasie (vers bereide gele hot sauce) - 3 el honing - 2 el yoghurt