Sandhia's Nasi de luxe

Home Recepten
Sandhia's Nasi de luxe
Afbeelding van Sandhia's Nasi de luxe
Afbeelding van Sandhia's Nasi de luxe

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Vers geroosterde kip uit de oven:

Zie ReceptVers geroosterde kip uit de ovenmet de volgende aanpassingen:
- Vervang de kippenbouten met 500 gram kippendijenfilet
- Gebruik 180 ml van de gekozen Faja Lobi marinade

2. Ei-Sliertjes

Zie ReceptEi-Sliertjes

3. Sandhia's Nasi de luxe:

  • STAP 1: Kotomisi Basmati rijst bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • STAP 2: 5 eetlepels zonnebloemolie verhitten en ui daarin lichtbruin fruiten; doperwten, prei (in schijfjes gesneden)en maïskorrels toevoegen en 4 minuten roerbakken.
  • STAP 3: Voeg toe Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix), Trassie Trafasie en tomatenpuree, roerbak het 2 minuten.
  • STAP 4: De gekookte Kotomisi Basmati rijst toevoegen en, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten opbakken; de laatste minuut ei-sliertjes en vers geroosterde kip (in stukjes) toevoegen en omscheppen.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Sandhia's Nasi en Kookvideo's.

Serveertip: Garneren met de selderij (gehakt); heerlijk met Zuurgoed Trafasie en Gebakken Banaan

Variatietip: Varieer de doperwten met broccoli en de maïs met gele paprika.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Aniun 26 oktober 2020 07:57
5/5
Ketjap eieren met Surinaamse nasi test zaterdag: Heerlijk met de eitjes!
P Broekman 23 september 2020 09:02
5/5
Voor het eerst jullie nasi trafasie geprobeerd en ik ben meteen verkocht!
Liv 9 september 2020 08:05
5/5
5 sterren op deze vroege ochtend voor jullie. Gisteren de moksie special traf gemaakt met de witte nasi en roti sambal. wejo wejo
Divina 7 september 2020 11:03
5/5
De beste Nasi maak je met faja lobi echt waar. Alle varianten absolute toppers
Francis 17 augustus 2020 08:02
5/5
De beste NASI ban NEDERLAND! Wauw wauw wauw faja lobi
Marieke 3 augustus 2020 13:41
5/5
Met jullie leuke en duidelijke filmpjes heb ik al echt heerlijke maaltijden gemaakt! De nasi trafasi is erg smakelijk en ook de roti kruiden zijn heerlijk!
Chantal 3 augustus 2020 13:28
5/5
Ik volg jullie op instagram en ga binnenkort voor het eerst nasi maken met jullie Product. Ben benieuwd:) Alles ziet er zo lekker uit en makkelijk te maken. Ik ga het ervaren en laat dan we ten of het is gelukt! Bedankt voor de inspiratie alvast. ...
Roos 23 juni 2020 08:40
5/5
Mijn favorieten de Moksie Speciaal Trafasie, de Nasi Trafasie, de Moksie Alesie Trafasie, de Madam Jeanette en natuurlijk de Witte Bami Trafasie. Stuk voor stuk geweldige producten, die me t elkens weer het gevoel van een pro kok geven. Fijn dat jullie telkens met nieuwe recepten komen, ik raak al 10 jaar nooit uitgekookt, genoeg inspiratie!! :)) ...
Jilermo 26 mei 2020 07:43
5/5
Fawaka! Nasi Trafasie en Bami Trafasie producten die je de smaak van omoe en overgroetomoe geven, wauw wauw wauw. Eenr ecensie plaatsen is niet niks, maar dit verdient een dikke 10
Sjin 2 maart 2020 10:47
5/5
Nasi Trafasie de beste Nasi ooit!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Sandhia's Nasi de luxe

1. Vers geroosterde kip uit de oven:

Zie Recept Vers geroosterde kip uit de oven met de volgende aanpassingen:
- Vervang de kippenbouten met 500 gram kippendijenfilet
- Gebruik 180 ml van de gekozen Faja Lobi marinade

2. Ei-Sliertjes

 Zie Recept Ei-Sliertjes

3. Sandhia's Nasi de luxe:

  • STAP 1: Kotomisi Basmati rijst bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • STAP 2: 5 eetlepels zonnebloemolie verhitten en ui daarin lichtbruin fruiten; doperwten, prei (in schijfjes gesneden) en maïskorrels toevoegen en 4 minuten roerbakken.
  • STAP 3: Voeg toe Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix), Trassie Trafasie en tomatenpuree, roerbak het 2 minuten.
  • STAP 4: De gekookte Kotomisi Basmati rijst toevoegen en, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten opbakken; de laatste minuut ei-sliertjes en vers geroosterde kip (in stukjes) toevoegen en omscheppen. 
Ingrediënten
- 1. Vers geroosterde kip uit de oven: Zie Recept Vers geroosterde kip uit de oven - 2. Ei-Sliertjes: Zie Recept Ei-Sliertjes - 3. Sandhia's Nasi de luxe: - 400 gram Kotomisi Basmati  - zonnebloemolie - 1 ui - 50 gr doperwten (diepvries) - 1 kleine stengel prei - 1 blik (á 150 gr) maïskorrels  - 4 el Faja Lobi Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix) - ½ tl Trassie Trafasie (echte Sandhia's trassie)  - 2 tl tomatenpuree - 2 takjes selderij