Sandhia's Roti met ei en aardappel in masala (anda aloe masala)

Home Recepten
Sandhia's Roti met ei en aardappel in masala (anda aloe...
Afbeelding van Sandhia's Roti met ei en aardappel in masala (anda aloe masala)
Afbeelding van Sandhia's Roti met ei en aardappel in masala (anda aloe masala)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

en, 4 minuten voorkoken en afgieten.

  • STAP 2: Eieren hard koken, pellen, 5 minuten laten afkoelen, daarna in een laagje olie op matig vuur lichtelijk bruin bakken.
  • STAP 3: In dezelfdeolie ui (gesnipperd), knoflook (geperst) en Madam Jeanette peper lichtbruin fruiten.
  • STAP 4: Roti Kip Masala, tomatenpuree, bouillonpoeder en eventueel bruine suiker toevoegen, omscheppen en 1 minuut bakken.
  • STAP 5: Eieren en aardappelen toevoegen, omscheppen en enkele minuten opbakken.
  • STAP 6: Het water langs de zijkant rondom toevoegen en 10-15 minuten met deksel op pan op matig vuur laten pruttelen; tussentijds eenmaal omscheppen. De laatste 2 minuten de tomaat (in stukjes) toevoegen, omscheppen en even verder laten pruttelen.

TIP: Probeer ook deze populaire gerechten: Sandhia's Roti Gerechten en Kookvideo's

Serveertip: Serveren met Sandhia's Roti, garneer met de selderij.

Variatietip: Voeg 250 gr kousenband toe.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Liv 9 september 2020 08:05
5/5
5 sterren op deze vroege ochtend voor jullie. Gisteren de moksie special traf gemaakt met de witte nasi en roti sambal. wejo wejo
Jerky 14 augustus 2020 12:40
5/5
Jullie Roti Masala en Pindakaas mijn favorieten echt zoals het hoort te zijn topproducten
Emilia 10 augustus 2020 10:14
5/5
Kennis gemaakt met julli keuken wauw echt super gaan vanavond de roti kip masala uitproberen
Marieke 3 augustus 2020 13:41
5/5
Met jullie leuke en duidelijke filmpjes heb ik al echt heerlijke maaltijden gemaakt! De nasi trafasi is erg smakelijk en ook de roti kruiden zijn heerlijk!
Oompie 7 juli 2020 09:07
5/5
Wat een recensies zeg, daar sluit ik mij bij aan. Gisteren een pot Roti Masala Trafasie gekocht, wat een geslaagde smaak! Ga zeker meer van jullie proberen, kende dit merk nog niet.
Getest 29 juni 2020 07:34
5/5
Dit weekend kennis gemaakt met roti masala trafasie. Een heerlijke smaakbeleving, geurt geweldig en was zo klaar! Toppie ga snel jullie kookboek bestellen maar zeker een recensie verdiend do or het goede recept voor een leek in de keuken. ...
Liffy 8 mei 2020 09:30
5/5
Een tip: Nog meer roti recepten toevoegen en ook hoe je roti zelf kan maken, voor de rest geen opmerkingen!
MArian P 5 augustus 2019 15:02
5/5
Voor het eerst 3 maanden geleden de diepvries sandhia's roti gegeten, geweldig!!!!!
Janey 30 juli 2019 09:10
5/5
Tot nu toe gebruikt: Nasi Trafasie, Surinam Trafasie, Moksie Metie Trafasie, Roti Masala Trafasie, Trassie Trafasie, Banaan Trafasie. Ga de hele lijst af, en heb ook het kookboek zojuist ger eserveerd, ben erachter gekomen dat mijn buurtjes dit geheim gebruiken, nu ga ik ze eens verassen met mijn geheimpje ha! ...
Willem 29 juli 2019 16:29
5/5
Roti Masala Speciaal Trafasie 360 weer te koop bij AH XL met nog veel meer producten!!!!!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Sandhia's Roti met ei en aardappel in masala (anda aloe masala)

en, 4 minuten voorkoken en afgieten.

  • STAP 2: Eieren hard koken, pellen, 5 minuten laten afkoelen, daarna in een laagje olie op matig vuur lichtelijk bruin bakken.
  • STAP 3: In dezelfde olie ui (gesnipperd), knoflook (geperst) en Madam Jeanette peper lichtbruin fruiten.
  • STAP 4: Roti Kip Masala, tomatenpuree, bouillonpoeder en eventueel bruine suiker toevoegen, omscheppen en 1 minuut bakken.
  • STAP 5: Eieren en aardappelen toevoegen, omscheppen en enkele minuten opbakken.
  • STAP 6: Het water langs de zijkant rondom toevoegen en 10-15 minuten met deksel op pan op matig vuur laten pruttelen; tussentijds eenmaal omscheppen.  De laatste 2 minuten de tomaat (in stukjes) toevoegen, omscheppen en even verder laten pruttelen.
Ingrediënten
- 3 aardappelen - 8 eieren  - zonnebloemolie - 1 grote ui - 5 teentjes knoflook  - plakje Madam Jeanette peper - 1 volle el Faja Lobi Roti Kip Masala (traditionele Hindoestaanse masala) - 1 tl tomatenpuree - 1 el Knorr Aromat (bouillonpoeder) - (eventueel) 1 tl bruine suiker - 200 ml water - 1 kleine tomaat - 1 tak selderij  - 1 pak Faja Lobi Sandhia's Roti (4 stuks échte Sandhia's roti)