RotiChoti met rotivlees

Home Recepten
RotiChoti met rotivlees
Afbeelding van RotiChoti met rotivlees
Afbeelding van RotiChoti met rotivlees

Bereidingswijze

Stap voor stap koken
  • STAP 1: Olie verhitten, ui, knoflook en Madam Jeanette peper hierin lichtbruin fruiten.
  • STAP 2: Kipfilet (in reepjes) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken; tussentijds omscheppen.
  • STAP 3: Kruidenmix voor Roti en kippenbouillon poeder toevoegen en omscheppen.
  • STAP 4: Het vlees 10-15 minuten, met deksel op pan, op matig vuur laten sudderen; tussentijds omscheppen en nog even laten sudderen.
  • STAP 5: Warm RotiChoti op volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Halveer het en vul het met rotivlees, garneer met komkommer; schenk Roti Dippy Saus erover.

TIP: Probeer ook deze exclusieve gerechten: RotiChotiSandhia's Roti Gerechten en Kookvideo's.

Serveertip: Serveer RotiChoti als hapje tussendoor of bijvoorbeeld voor de lunch, take away, tijdens een feestje of voor de snelle smuller.

Variatietip: Voeg 1 theelepel geroosterde komijnzaad in stap 3 toe.  

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
I. Jansen Klomp 20 oktober 2020 13:30
5/5
Jullie producten kan ik niet vinden in de Albert Hein of jumbo kan ik ze ook online bestellen?
Glennis 20 oktober 2020 11:47
5/5
Schuif maar door hoor! Al jullie producten al eens geprobeerd. Bruine Bonen met drumsticks blijven mijn favoriet.
Vikash 20 oktober 2020 10:18
5/5
5 sterren zeker verdiend.
Evy 19 oktober 2020 16:15
5/5
YES YES YES Mijn Kookboek functie werkt supperrrrrrrrr!! Lekker al mijn favorietjes nu opslaan en m'n weekmenu samenstellen.
Olivia 19 oktober 2020 13:49
5/5
Met mijn Spaanse roots voel ik me helemaal thuis in jullie keuken. Goed kookboek en leuk om te twisten met spaans
Sem 19 oktober 2020 12:34
5/5
Jullie verassen ons telkens weer! De Faja Nuggets gemaakt sjezus wat een geweldig recept wat een smaakbelevenis.
Lillian 19 oktober 2020 12:31
5/5
Het kookboek ontvangt van mij een 10.
Pol 14 oktober 2020 12:17
5/5
Wij kennen niet meer anders, hele fam wilt alleen nog maar faja
Lysan 13 oktober 2020 09:28
5/5
Gehaktbal Trafasie recept is ons super bevallen. We gaan meer producten proberen!
Marga 12 oktober 2020 11:08
5/5
10+ voor jullie geweldige producten en recepten.

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
RotiChoti met rotivlees
  • STAP 1: Olie verhitten, ui, knoflook en Madam Jeanette peper hierin lichtbruin fruiten.
  • STAP 2: Kipfilet (in reepjes) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken; tussentijds omscheppen.
  • STAP 3: Kruidenmix voor Roti en kippenbouillon poeder toevoegen en omscheppen.
  • STAP 4: Het vlees 10-15 minuten, met deksel op pan, op matig vuur laten sudderen; tussentijds omscheppen en nog even laten sudderen. 
  • STAP 5: Warm RotiChoti op volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Halveer het en vul het met rotivlees, garneer met komkommer; schenk Roti Dippy Saus erover.
Ingrediënten
- 6 el zonnebloemolie - 2 uien - 4 teentjes verse knoflook - plakje Madam Jeanette peper - 750 gr kipfilet - 1 afgestreken el Faja Lobi Kruidenmix voor Roti  - 1½ el kippenbouillon poeder - 1 pak Faja Lobi RotiChoti (4 stuks per pak) - Faja Lobi Roti Dippy Saus