Kippenlever met Sandhia's bami

Home Recepten
Kippenlever met Sandhia's bami
Afbeelding van Kippenlever met Sandhia's bami

Bereidingswijze

1. Kippenlever:

  • STAP 1: Kippenlever in ruim water circa 5 minuten gaar koken, in een vergiet afgieten, afspoelen met koud water en in blokjes snijden.
  • STAP 2: 5 eetlepels olie verhitten, ui, knoflook en peper hierin lichtbruin fruiten.
  • STAP 3: Kippenlever hieraan toevoegen en 3 minuten roerbakken.
  • STAP 4: Bami Trafasie (roerbakmix), Trassie Trafasie en tomatenpuree toevoegen, omscheppen en 10 minuten met deksel op de pan op zacht vuur koken.

2. Sandhia's Bami: Recept Sandhia's Bami

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Sandhia's Bami en Kookvideo's

Serveertip: Serveer de kippenlever met Bami Trafasie; heerlijk met Gebakken Banaan. Voor een hete smaak gebruik Sandhia's rode peper sambal

Variatietip: Voeg ½ theelepel Chinese vijfkruidenpoeder (spicepowder) toe.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Merwijde 8 juli 2025
5/5
deze is zo lekker met de instant noodles gemaakt oeff Surinaamse Bami met grillworst
Plaats recensie

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Kippenlever met Sandhia's bami

1. Kippenlever: 

  • STAP 1: Kippenlever in ruim water circa 5 minuten gaar koken, in een vergiet afgieten, afspoelen met koud water en in blokjes snijden. 
  • STAP 2: 5 eetlepels olie verhitten, ui, knoflook en peper hierin lichtbruin fruiten.
  • STAP 3: Kippenlever hieraan toevoegen en 3 minuten roerbakken.
  • STAP 4: Bami Trafasie (roerbakmix), Trassie Trafasie en tomatenpuree toevoegen, omscheppen en 10 minuten met deksel op de pan op zacht vuur koken.

2. Sandhia's Bami: Recept Sandhia's Bami

Ingrediënten
- 1. Kippenlever: - 375 gram kippenlever - zonnebloemolie - 1 ui - 2 teentjes knoflook - ½ Madam Jeanette peper - 1½ el Faja Lobi Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix) - ½ tl Trassie Trafasie (échte Sandhia's trassie) - 1 el tomatenpuree - 2. Sandhia's Bami: Recept Sandhia's Bami

Winkelwagentje (0)

FAJA LOBI Chicken Trafasie
FAJA LOBI Platbrood Trafasie 250 gr
Dubbel feest!
Ga naar mijn laatste sessie