0. Garnalen Cocktail

Home Recepten
0. Garnalen Cocktail
Afbeelding van 0. Garnalen Cocktail

Bereidingswijze

  • STAP 1: De garnalen enkele minuten in 2 eetlepels olie gaarbakken of grillen.
  • STAP 2: Maak de Madam Jeanette dressing door 5 eetlepels Madam Jeanette Trafasie te mengen met 2 eetlepels honing.
  • STAP 3: Verdeel de sla (in stukjes) over de cocktailglazen, daarna de garnalen, mango (in blokjes of reepjes), avocado’s (geschild in stukjes gesneden) en de cherrytomaten (gehalveerd).

TIP: Probeer ook deze Salades, Cocktails, Hapjes en Broodjes: Maaltijd Salades, Cocktail, Salades, Hapjes, Broodjes en Kookvideo's.

Serveertip: Schenk de Madam Jeanette Dressing over de cocktail.

Variatietip: Verdeel een handvol druiven en ananasstukjes over de sla. Varieer de garnaal met gegrilde Vega Quorn stukjes of gerookte kip.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Linde 10 mei 2022 08:59
5/5
Ik geef deze website een 10. Duidelijke indeling, recepten staan goed beschreven met allerlei extra opties en de producten zijn gewoon top ❤️
Noah 16 juni 2021 12:26
5/5
Ooit begonnen met de fajalobi producten na aankoop bij een actie in een C1000. 😲 Sindsdien nooit meer anders gegeten, we eten zeker 5 dagen in de week wel iets van jullie met onze eigen s ausje erover.❤️ ...
Ileas 3 februari 2021 01:00
5/5
Sandhia's Recepten Deel 5 krijgt een 10. Ook snel ontvangen!
Carola 12 oktober 2020 00:00
5/5
van de piepertjes elke dag overgestapt naar jullie keuken met het kookboek. Dit boek verdiend een dikke 10. Groetjes uit Aalsmeer.
Sweringa 28 januari 2020 01:00
5/5
Te beginnen met alleen al de visuele presentatie geef ik een 10. Je weet echter nooit wat je aantreft als je het boek openslaat, laat staan als je een recept maakt. 10 voor de eerste, 10 voo r het tweede. Recepten zijn gelukt, mensen waren blij en mijn huis rook nog dagen naar tropische tijden, glimlach van oor tot oor! ...
A. Verheij 15 november 2018 01:00
5/5
Wij als echte Hollandse opgevoed met de piepertjes, beoordelen dit boek met een dikke 10. We aten weleens Surinaams, maar hoe moet je dit nou zelf maken? Nou de Baka Bana's, de Saoto en de Nasi/Bami die wij maken met jullie recepten zijn nog lekkerder wij ooit geproefd hebben. Erg leuk! ...
Lieke 12 oktober 2018 00:00
5/5
DIKKE 10. Veel recepten al gebruikt en pas veel technieken toe uit de recepten bij onze dagelijkse pot.
Walid 25 september 2018 00:00
5/5
Sandhia's Recepten verdient een 10. Ook veel vegetarische gerechten, en de recepten zijn heel leuk naar eigen smaak te personaliseren waardoor het voelt dat je zelf de kok bent die het heeft ontdekt. ...
Allisa 17 januari 2022 07:39
5/5
De lekkerste garnalen maak je met de faja lobi masala poeder, doe daar lekkere verse tomaatjes van doorheen met rijst, bami of pasta en je hebt een super simpel en lekker gerecht ❤️
George 9 augustus 2021 08:35
5/5
Fried rice recept met chinese sate en ik combineer het met xxl garnalen gewokt in moksie metie (jaja, eigen creatie) met karamel en honing afgetopt op de grilplaat, beste smaak ooit in me le ven geproefd en ook nog zelf gecreëerd door jullie hulp. ...
Geralda 20 juli 2021 11:29
5/5
Garnalen met faja lobi gaan we vanavond eten, nu al zin in zo geweldig lekker ketjap garnalen met de nasi trafasie en sate met pinda sambel 🤗😚
Mey 2 juni 2021 09:26
5/5
Vanavond gaan wij de knoflook garnalen maken! Heerlijk joh jullie wat eten we deze week menu's, kijk iedere week even. 😍🤗
Amilia 24 mei 2021 09:27
5/5
Heerlijke garnalen recepten, lekker te gebruiken ook in allerlei andere soorten creaties.
6 mei 2021 08:53
5/5
Ketjap knoflook garnalen toppers. Recepten ook erg duidelijk uitgelegd mensen, super.
Mandy 8 maart 2021 15:33
5/5
Heerlijk. Ik doe zelf ook een halve spitskool erdoorheen en een handje kouseband. Ik gebruik knoflook garnalen van de lidl uit de diepvries. Die smaken hier heerlijk bij! Alle 5 genieten v an deze maaltijd hier in huis! En het staat wekelijks op het menu ...
Sieben 23 december 2020 10:12
5/5
Echt waar jullie garnalen recepten damn wauw. Dikke grote garnalen met jullie recepten wat een intense beleving
Dinkie 20 augustus 2019 00:00
5/5
Van mij ook een dikke 10, heb er elke dag profijt van. Geeft mij zoveel inspiratie, dat ik het ook als een cocktail ben gaan combineren met andere keukens, boek van goud!
Florentien 24 juni 2022 08:11
5/5
Het meest smakelijke recept die ik tot nu toe heb gegeten van Faja Lobi de gepaneerde ketjap kip, ook lekker met rijst of bij spaghetti 😙
Delano 24 juni 2022 00:00
5/5
Deel 5 ook lang op moeten wachten, maar ook het wachten waard! Deel 6 zelfde, ik wacht rustig snap de situatie in de wereld super veel zin in.
Os 23 juni 2022 07:54
5/5
Crispy chicken burgers the best of the best van Faja Lobi❤️
H 23 juni 2022 00:00
5/5
Genieten wekelijks in ons menu wel een keer van de Faja Lobi producten!
Rianne 22 juni 2022 07:49
5/5
Surinaamse pastei gehakt nieuw nieuw nieuw!! Dit weekend proberen 🤗🤗🤗
Fiona 21 juni 2022 08:23
5/5
Roti Lunchetta Kebab was zo een bijzonder smaakvol recept, super out-of-the-box for ons maar zo om te smullen 😋😊
Diederik 20 juni 2022 07:44
5/5
Turks brood met Kip Masala: 5 sterren! Die verse Turkse broodjes van de Turkse bakker net uit de oven, bereid met Masala ❤️
Romee 20 juni 2022 00:00
5/5
Jullie maken het wel spannend zeg! Zin in al die nieuwe recepten :)
Trisja 19 juni 2022 09:13
5/5
Ovenkip voor Surinaamse Nasi en Bami weer een super recept. Konden jullie maar iedere dag een nieuw recept publiceren
Uncle 19 juni 2022 00:00
5/5
Uncle houd van faja's receptjes die verdienen een 10 van de uncle
Yannick 17 juni 2022 08:01
5/5
Dit recept heeft wel echt de mooiste foto zeg! Lekker zo met Nasi en Bami de zuurgoed en de moksie speciaal kip. Wij gaan dit feestmaal dit weekend maken, maar dan de moksie speciaal, losie foroe en moksie metie kip dagje van te voren in de lak leggen en dan lekker op de BBQ met de hitte morgen ❤️ ...
Fais 17 juni 2022 00:00
5/5
5 sterren voor deel 5 en nu al deel 6! Super tevreden
Silke 16 juni 2022 08:19
5/5
Snelle eenpanswok met kip en snijbonen zo om te smullen. Voor de afwisseling doen we ook weleens bijv. panga filet in roti kip masala faja lobi met snijbonen en tomaatjes oef oef oef 😋

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
0. Garnalen Cocktail
  • STAP 1: De garnalen enkele minuten in 2 eetlepels olie gaarbakken of grillen.
  • STAP 2: Maak de Madam Jeanette dressing door 5 eetlepels Madam Jeanette Trafasie te mengen met 2 eetlepels honing.
  • STAP 3: Verdeel de sla (in stukjes) over de cocktailglazen, daarna de garnalen, mango (in blokjes of reepjes), avocado’s (geschild in stukjes gesneden) en de cherrytomaten (gehalveerd).  
Ingrediënten
- 250 gr garnalen - zonnebloemolie - 1 pot (200 gram) Faja Lobi Madam Jeanette Trafasie - 1 krop botersla - 1 rijpe mango - 2 avocado’s - 1 bak (250 gram) cherrytomaten - honing - 4 cocktailglazen
Ga naar mijn laatste sessie