0. Garnalen Cocktail

Home Recepten
0. Garnalen Cocktail
Afbeelding van 0. Garnalen Cocktail
Afbeelding van 0. Garnalen Cocktail

Bereidingswijze

Stap voor stap koken
  • STAP 1: De garnalen enkele minuten in 2 eetlepels olie gaarbakken of grillen.
  • STAP 2: Maak de Madam Jeanette dressing door 5 eetlepels Madam Jeanette Trafasie te mengen met 2 eetlepels honing.
  • STAP 3: Verdeel de sla (in stukjes) over de cocktailglazen, daarna de garnalen, mango (in blokjes of reepjes), avocado’s (geschild in stukjes gesneden) en de cherrytomaten (gehalveerd).

TIP: Probeer ook deze Salades, Cocktails, Hapjes en Broodjes: Maaltijd Salades, Cocktail, Salades, Hapjes, Broodjes en Kookvideo's.

Serveertip: Schenk de Madam Jeanette Dressing over de cocktail.

Variatietip: Verdeel een handvol druiven en ananasstukjes over de sla. Varieer de garnaal met gegrilde Vega Quorn stukjes of gerookte kip.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Carola 12 oktober 2020 07:47
5/5
van de piepertjes elke dag overgestapt naar jullie keuken met het kookboek. Dit boek verdiend een dikke 10. Groetjes uit Aalsmeer.
Sweringa 28 januari 2020 11:08
5/5
Te beginnen met alleen al de visuele presentatie geef ik een 10. Je weet echter nooit wat je aantreft als je het boek openslaat, laat staan als je een recept maakt. 10 voor de eerste, 10 voo r het tweede. Recepten zijn gelukt, mensen waren blij en mijn huis rook nog dagen naar tropische tijden, glimlach van oor tot oor! ...
A. Verheij 15 november 2018 12:40
5/5
Wij als echte Hollandse opgevoed met de piepertjes, beoordelen dit boek met een dikke 10. We aten weleens Surinaams, maar hoe moet je dit nou zelf maken? Nou de Baka Bana's, de Saoto en de Nasi/Bami die wij maken met jullie recepten zijn nog lekkerder wij ooit geproefd hebben. Erg leuk! ...
Lieke 12 oktober 2018 09:07
5/5
DIKKE 10. Veel recepten al gebruikt en pas veel technieken toe uit de recepten bij onze dagelijkse pot.
Walid 25 september 2018 12:58
5/5
Sandhia's Recepten verdient een 10. Ook veel vegetarische gerechten, en de recepten zijn heel leuk naar eigen smaak te personaliseren waardoor het voelt dat je zelf de kok bent die het heeft ontdekt. ...
Dinkie 20 augustus 2019 16:08
5/5
Van mij ook een dikke 10, heb er elke dag profijt van. Geeft mij zoveel inspiratie, dat ik het ook als een cocktail ben gaan combineren met andere keukens, boek van goud!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
0. Garnalen Cocktail
  • STAP 1: De garnalen enkele minuten in 2 eetlepels olie gaarbakken of grillen.
  • STAP 2: Maak de Madam Jeanette dressing door 5 eetlepels Madam Jeanette Trafasie te mengen met 2 eetlepels honing.
  • STAP 3: Verdeel de sla (in stukjes) over de cocktailglazen, daarna de garnalen, mango (in blokjes of reepjes), avocado’s (geschild in stukjes gesneden) en de cherrytomaten (gehalveerd).  
Ingrediënten
- 250 gr garnalen - zonnebloemolie - 1 pot (200 gram) Faja Lobi Madam Jeanette Trafasie - 1 krop botersla - 1 rijpe mango - 2 avocado’s - 1 bak (250 gram) cherrytomaten - honing - 4 cocktailglazen