Nieuws

Home Nieuws Snelle recepten voor na het werk
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Snelle recepten voor na het werk

Ben je klaar met je werk dan is het fijn als je geen uren meer in de keuken hoeft te staan. Een snel recept klaarmaken biedt in dat geval uitkomst. Daarna heb je dan alle tijd om de rest van de dag en avond invulling te geven. Na je werk is het natuurlijk wel belangrijk om lekker te eten. Wat eten we vandaag dan als het om snelle recepten voor na het werk gaat? Bekijk de easy-to-use recepten uit onze gepassioneerde familiekeuken hieronder maar eens.

Wat eten we vandaag binnen 15 minuten?

Wat eten we vandaag als het een snel recept na het werk is, biedt verschillende mogelijkheden. Wil je echt snel dan kies je ervoor om alleen een hoofdgerecht te maken dat binnen vijftien minuten klaar is. Alleen een hoofdgerecht is natuurlijk prima, want het is niet altijd nodig om een voorgerecht op tafel te zetten. Of om een uitgebreid dessert samen te stellen. Op het gebied van snelle recepten voor na het werk is het onder meer mogelijk om Moksie Metie Worstjes met paksoi salade en stokbrood te maken. Dit snelle recept is al binnen vijftien minuten klaar te maken. Heb je toevallig nog aardappelen over van een vorige keer koken dan is dit een prima vervanger voor het stokbrood.

Snel recept en binnen 20 minuten klaar

Snelle recepten voorzien in een korte bereidingstijd. Dat betekent dat de maaltijd binnen 15 tot 30 minuten op tafel staat. Binnen deze tijdsrange zijn er allerlei gerechten klaar te maken. Een aanrader voor de ’Wat eten we vandaag met een snel recept?’ is bijvoorbeeld het gerecht kip met kousenband en penne. Je kookt de penne in de ene pan klaar en maakt de rest van het gerecht door te wokken. Overigens is kip in dit gerecht te vervangen door bijvoorbeeld gehakt of vis. Het is voor de snelle recepten voor na het werk handig als je verschillende Faja Lobi ambachtsproducten al in huis hebt. Zo grijp je nooit mis in je keukenkastje als je snel een tropische maaltijd op tafel wilt zetten.

Nog een snel 20 minuten recept voor na het werk

Het bereiden van een gezonde en snelle maaltijd neemt niet veel tijd in beslag. Duik na je werk de keuken in om bijvoorbeeld het vegetarische gerecht Javaanse Tempeh Trafasie te bereiden. Binnen 20 minuten is dit gerecht klaar. Bovendien heb je de keuze wat je erbij gaat eten, zoals stokbrood of nasi of bami. Een tip is ook om als je een keer nasi of bami maakt net even wat extra te bereiden. Dat scheelt dan weer als je na het werk snel even een maaltijd wilt klaarmaken, zoals Javaanse Tempeh Trafasie.

Surinaamse groenten die snel klaar te maken zijn

Er zijn allerlei Surinaamse groenten die snel te bereiden zijn. Bijvoorbeeld tajerblad dat binnen vijf minuten al als bijgerecht bij je hoofdmaaltijd is klaar te maken. Het enige wat je met deze groente hoeft te doen naast het toevoegen van kruiden is te roerbakken. Daarom is dit een ideaal bijgerecht om na je werk snel klaar te maken. Dat geldt overigens eveneens voor kousenband als groente. Daar zijn ook meerdere recepten voor beschikbaar.

Lekker gevuld broodje als snelle maaltijd na het werk

Wat eten we vandaag dan weer snel na het werk denk je misschien wel eens als de werkweek vordert. Er is niets mis met het eten van een lekker gevuld broodje als volwaardige hoofdmaaltijd. Probeer het recept voor Turks brood met Javaanse saté maar eens. Het maken van deze gevulde broodjes kost echt weinig tijd. Je bent met de voorbereidingen maar 15 minuten bezig. Zo snel zet je dus een lekkere maaltijd op tafel.

Snel een voorafje maken

Wil je na je werk niet alleen een hoofdgerecht om van te smullen, maar ook een lekker voorafje? Dat kan snel geregeld worden, zoals met het maken van Sandhia’s pindasoep. Daar heb je maar 10 minuten voor nodig. Een ander lekker voorafje uit onze gepassioneerde familiekeuken is Ponche Mango Trafasie.

Elke dag nieuwe inspiratie met snelle recepten

Het is na je werk ideaal om snel eten te maken, maar het is wel belangrijk om voldoende inspiratie te hebben. Die vind je in de rubriek Wat eten we vandaag. Hier staan allerlei recepten in die snel na het werk te maken zijn. Hoe weet je dan of een recept snel te maken is? De bereidingstijd staat alvast aangegeven. Je hoeft alleen nog maar te kiezen uit de snelste recepten uit deze rubriek. Binnen de rubriek Wat eten we vandaag heb je zelfs de optie om door te klikken naar snelle recepten. Daarin vind je verschillende hoofdgerechten die al binnen twintig minuten klaar zijn.

Tip: maak een weekplanning

Het is elke dag weer de vraag ’Wat eten we vandaag’. Dan is het een kwestie van kiezen, maar ook dat kost tijd. Maak daarom gebruik van de tip om een weekplanning te maken. Daarmee bespaar je veel tijd tijdens een drukke werkweek. Selecteer bijvoorbeeld voor maandag tot en met vrijdag alvast de snelle recepten die je wilt maken. Dat maakt het ook gemakkelijker om boodschappen te doen. Alle snelle recepten zijn te verzamelen in je eigen kookboek en daar kan je eveneens een boodschappenlijstje samenstellen. Nog niet aangemeld voor Mijn Kookboek? Dan kan je dat nu alsnog hier doen. Een weekplanning met snelle recepten is overzichtelijk en bespaart je na je werk extra tijd. Je hoeft dan niet over het eten van de volgende dag na te denken. De maaltijd staat immers al op de weekplanning. Overigens is het mogelijk om nog meer tijd te besparen door onze ambachtsproducten gemakkelijk online te bestellen.

Snelle recepten voor na het werk

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie