Nieuws

Home Nieuws Recepten voor de wintermaanden: soep en stamppotten
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Recepten voor de wintermaanden: soep en stamppotten

Het is buiten koud, maar binnen lekker warm. In de winter breng je thuis wat meer tijd binnen door dan buiten. Maak het jezelf extra aangenaam door met onze speciale recepten voor de wintermaanden aan de slag te gaan. Soep en stamppotten zijn in allerlei variaties te maken en zoals je van ons gewend bent met natuurlijk een tropisch tintje. Maak de lekkerste soep gemakkelijk en helemaal zelf met onze easy-to-use recepten of bereid eens een fantastische stamppot met verrassende ingrediënten.

Soep zoals je die nog nooit gegeten hebt

Het is heerlijk om in de wintermaanden soep als maaltijd te kiezen. Vooral als je de keuze maakt uit een van onze vele soeprecepten. De lekkerste Sandhia’s maaltijdsoep is wat dat betreft een echte aanrader met onder meer zoete aardappels, cassave en bakbanaan. Of maak de populairste Javaanse soep die wij Saoto noemen. Zo is het ook mogelijk om jezelf te verwennen met een Sandhia’s bami soep of de heerlijkste snert te maken. Keuze uit soepen is er genoeg en je kan er altijd met de variatietips een eigen draai aan geven.

Stamppotten met tropische twist

Als je de ene dag lekker soep eet in de winter, maak je de andere dag een heerlijke stamppot. Dan zijn er al weer twee dagen van de week gevuld en je kan natuurlijk ook altijd kijken bij de inspiratietips voor een compleet weekmenu. Wij verrassen je net als met de maaltijdsoepen ook graag met recepten voor stamppotten uit onze gepassioneerde familiekeuken. Het recept voor andijviestamppot met gehaktbal trasafasie is een echte topper. Of heb je liever andijviestamppot met roast red pork? Wil je nog meer tropische sferen in huis dan is de Caribbean stamppot een uitstekende keuze.

Recepten voor de wintermaanden: soep en stamppotten

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie