Nieuws

Home Nieuws Bruine Nasi, Witte Nasi of Gele Nasi?
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Bruine Nasi, Witte Nasi of Gele Nasi?

Heb jij net als veel mensen je eigen favoriete nasigerecht? Er zijn allerlei verschillende soorten nasigerechten te bereiden. Onze gepassioneerde familiekeuken voorziet daarbij in easy-to-use recepten met veel keuze uit smaak en uit kleur. Maak nasi eens op een andere manier met keuze uit bruine nasi, gele nasi en witte nasi. Probeer al deze nasigerechten maar eens en ontdek wat jouw nieuwe favoriet wordt. Weet je wat zo gemakkelijk is? Er is voor elke kleur en smaak nasi weer een speciale en vers bereide roerbakmix uit de keuken van Faja Lobi beschikbaar. Zo hebben wij Nasi Trafasie voor bruine nasi, Witte Nasi Trafasie voor witte nasi en Moksie Alesie Trafasie voor gele nasi.

Rijst voor nasi, welk soort is het beste

Bij elk gerecht voor bruine nasi, witte nasi en gele nasi staat vermeld welk type rijst het beste te gebruiken is. Er zijn namelijk heel veel verschillende soorten rijst te onderscheiden en de ene soort leent zich beter voor een bepaald gerecht dan een andere soort. Basmati rijst is bijvoorbeeld een rijstsoort met een lange rijstkorrel die zich perfect leent om bruine nasi mee te maken. Dit geldt eigenlijk eveneens voor het maken van witte nasi net als voor de bereiding van gele nasi. Basmati is wat dat betreft de ideale rijstsoort voor allerlei soorten nasigerechten en natuurlijk ook voor tal van andere gerechten. Basmati geurt heerlijk en is bijzonder smaakvol. Het is niet voor niets dat wij deze rijstsoort volop toepassen in de gerechten die voortkomen uit onze gepassioneerde familiekeuken.

Bruine nasi met Nasi Trafasie

Nasi Trafasie is de vers bereide roerbakmix waarmee je op een hele simpele manier bruine nasi maakt. Overigens zijn er zoals je natuurlijk van ons gewend bent allerlei variaties van bruine nasi beschikbaar. Je kan bijvoorbeeld een keer bruine nasi maken met het recept voor de lekkere Snelle Nasi Trafasie ofwel Surinaamse nasi op zijn Javaans maken. Zo valt deze bruine nasi echter ook vast en zeker in de smaak: Snelle Sandhia's nasi, swietieeeeee mang!.

Het is misschien handig om te weten dat Nasi Trafasie om bruine nasi mee te bereiden allergeenvrij, glutenvrij en plantaardig is. Bovendien is deze verse bereide roerbakmix duurzaam en bevat het product geen kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen. Er zijn nog veel meer recepten en varianten van bruine nasi beschikbaar. Je proeft bijvoorbeeld een hele andere smaak als je het gerecht Teriyaki Trafasie maakt. Of misschien wil je vlees liever achterwege laten. Dan is het gerecht Snelle Vega Nasi ideaal om te bereiden.

Witte nasi met Witte Nasi Trafasie

Vind je de nasi van de Chinees ook zo lekker, maar wil je niet aldoor bestellen, maar zelf in de keuken gaan staan? Het geheim van het maken van witte nasi schuilt in de verse roerbakmix die tot stand is gekomen in onze gepassioneerde familiekeuken. Witte Nasi Trafasie is dan ook de perfecte basis om witte nasi te maken. Hoe leuk en lekker is het om in je eigen keuken witte nasi te bereiden, zoals in een Chinees-Javaans restaurant.

Het is gemakkelijker dan je misschien denkt en zeker met de vers bereide roerbakmix is het een fluitje van een cent. Maak de Chinese Nasi Speciaal maar eens. Je weet niet wat je proeft als je van deze witte nasi smult. Er zijn natuurlijk allerlei varianten met witte nasi te maken, zodat je steeds andere gerechten op tafel kan zetten. Het is bijvoorbeeld ook heerlijk om van witte nasi met gamba’s te genieten, zoals met het recept: Fried Rice met gamba’s. Je krijgt nog meer inspirerende ideeën van ons voorgeschoteld die je vindt bij het product Witte Nasi Trafasie. Zo kan je ook gemakkelijk met je eigen voorkeuren voor bepaalde ingrediënten rekening houden.

Gele nasi met Moksie Alesie Trafasie

Wil je wat anders proberen dan bruine nasi of witte nasi? Dan kan je verdergaan met het bereiden van recepten, waarin gele nasi de basis vormt. Uiteraard is het ook mogelijk om niet met bruine nasi of witte nasi te beginnen, maar direct met gele nasi te starten. Wat dat betreft zijn er niet alleen allerlei variaties beschikbaar, maar heb je alle vrijheid om te doen waar je zin in hebt. In elk geval gebruik je voor het maken van gerechten met gele nasi de vers bereide roerbakmix Moksie Alesie Trafasie.

Moksie Alesie Trafasie is voor allerlei gerechten met gele nasi te gebruiken, zoals voor de overheerlijke Moksie Alesie met Moksie Metie. Dit is bovendien een gezond gerecht met allemaal verschillende groenten, zoals winterwortel, doperwten en paprika. Als je dit gerecht een keer hebt gemaakt, moet je zeker ook deze Moksie Alesie Chicken Parbo maken. Dit is een heerlijk gerecht met gele nasi en speciaal geroosterde kip. Zo kan je nog veel meer easy-to-use recepten uitproberen. Gele rijst met Javaanse kip is bijvoorbeeld eveneens een echte aanrader. Als je nog meer inspiratie wilt opdoen dan kan je die vinden bij het product Moksie Alesie Trafasie.

Bruine nasi, witte nasi, gele nasi: maak kennis met de tropische wereld van allerlei nasigerechten die uit onze gepassioneerde familiekeuken komen. Ga op ontdekkingsreis en laat gerust bij de recensies weten wat je ervan vindt. Wij waarderen namelijk de mening van onze 600.000 culinaire fans.

Bruine Nasi, Witte Nasi of Gele Nasi?

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie