Nieuws

Home Nieuws Kousenband of Sperziebonen bij de Roti?
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Kousenband of Sperziebonen bij de Roti?

Kousenband is de traditionele groente om bij roti te eten. Het is een lange peul die qua uiterlijk wel wat lijkt op een sperzieboon die is uitgerekt en zijn daarnaast naaste familie van elkaar. Als alternatief voor kousenband zijn sperziebonen ook prima te combineren met roti. Dat geldt eveneens voor snijbonen en zo zijn er nog veel meer creatieve opties om gebruik van te maken. Je maakt roti tenslotte op de manier die jij het lekkerst vindt.

Zelfgemaakte roti op verschillende manieren

De originele manier van zelfgemaakte roti op basis van een authentiek recept uit onze gepassioneerde familiekeuken is met aardappel, kip masala en kousenband. De kousenband is te vervangen door sperziebonen of snijbonen. Bijvoorbeeld omdat je niet in elke toko/supermarkt de mogelijkheid hebt om kousenband te kopen. Of gewoon omdat je sperziebonen lekkerder vindt. Zo maak je heel gemakkelijk met ons easy-to-use recept snelle Surinaaamse roti met sperziebonen. Of probeer als variatie eens RotiChoti met kip en snijbonen, met paksoi en wok garnalen, of roti met tajerblad. Uiteraard zijn hier eveneens alternatieven voor, zoals met haricots verts of peultjes, klik hier voor meer inspiratie en al onze roti recepten.

Ook lekkere roti voor de vega’s met variatie in groentes

Als vegetariër kies je meestal al vaker voor afwisseling in groentes. Bij het maken van roti is dat natuurlijk ook prima te realiseren. Probeer maar eens onze vega roti met sperziebonen. De groente is daarbij te vervangen door kousenband, peulen of haricots verts. Of wil je eens heel wat anders proeven bij de vega roti? Probeer dan eens andere bekende Surinaamse groentes.

Kousenband of Sperziebonen bij de Roti?

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie