Nieuws

Home Nieuws Onze menugangen uitgelegd
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Onze menugangen uitgelegd

Een menugang vormt een onderdeel van een compleet diner of is een maaltijd zoals ontbijt, lunch of brunch. In aanvulling op deze menugangen zijn er ook allerlei lekkere tussendoortjes, cocktails en punch. Elke menugang krijgt een korte toelichting met natuurlijk easy-to-use recepten. De nieuwste recepten staan altijd bovenaan en de kookvideo’s maken de bereiding extra gemakkelijk.

Ontbijt

Het ontbijt is een afzonderlijk menu in de maaltijden van de dag. Hier begin je mee als je opstaat. Een stevig ontbijt voorziet in een perfecte basis om de dag mee te beginnen. Je krijgt er bijvoorbeeld energie van en het voorkomt dat je later op de dag lusteloos wordt. Bereid uit het aanbod met recepten maar eens deze lekkere Surinaamse pannenkoek.

Brunch

Een brunch is een combinatie van een ontbijt en lunch. Een brunch is bijvoorbeeld ideaal om in het weekend klaar te maken als je net wat later opstaat dan doordeweeks. Een brunch is doorgaans net wat uitgebreider dan een ontbijt. Heerlijk dus om in het weekend uitgebreid te genieten door meerdere zoete en hartige gerechtjes te maken. Bijvoorbeeld deze traditionele cassave lekkernij met een gezonde groene punch smoothie en vega saucijzenbroodjes.

Lunch

Een lunch is een middagmaal die zowel koud als warm kan zijn. In Nederland is het vaak de gewoonte om brood als lunch te eten. Daar hebben wij een lekkere tip voor in een warme variant, namelijk de gouden vlamtosti. Je kan natuurlijk ook een salade maken voor de lunch die je voorziet van een overheerlijke dressing trafasie. Of een lunchsoep bereiden, zoals deze befaamde Javaanse kippensoep uit onze gepassioneerde familiekeuken.

Verfrisser of tussendoortje

Een tussendoortje of een verfrisser is ideaal om tussen de hoofdmaaltijden door even te genieten. Maak en proef deze ponche mango trafasie maar eens als verfrissend drankje. Of bak deze lekkere maïzenakoekjes om jezelf met een tussendoortje te verwennen.

Cocktails, shakes, punch en dranken

Er zijn verschillende recepten die voor verschillende menugangen te gebruiken zijn. Zo geldt dat onder meer voor de cocktails, shakes punch en dranken. Zo smaakt Sandhia’s slush bij de lunch lekker, maar is het voor tussendoor ook gewoon een verfrissend drankje.

Eenpansgerecht

Een eenpansgerecht is als maaltijd te gebruiken. Bijvoorbeeld als hoofdmaaltijd als extra gemakkelijk easy-to-use gerecht. Of als lunch als je van een warme en uitgebreide lunch houdt. Probeer deze eenpanswok met pompoen en kip maar eens. Dit gerecht is binnen twintig minuten klaar.

Hoofdgerecht

Een hoofdgerecht is een belangrijke menugang die je dagelijks op tafel zet. Een hoofdgerecht is onder meer als onderdeel van een diner als tropische maaltijd te serveren. Zo zet je met een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht een driegangenmenu op tafel. Sandhia’s recepten bieden enorm veel keuze op het gebied van hoofdgerechten. Bekijk de ovengerechten maar eens of maak een maaltijd met rijst.

Nagerecht

Een nagerecht is de kroon op de maaltijd en daar hebben wij allerlei recepten voor beschikbaar. Bijvoorbeeld met ijs en met fruit, maar ook desserts die origineel en uniek zijn om mee uit te pakken, zoals het vermicelli dessert.

Nieuwste recepten altijd bovenaan

De nieuwste recepten plaatsen wij bovenaan, zodat je altijd weer een verrassende menugang op tafel kan zetten. Heeft een gerecht bijzonder goed gesmaakt dan zet je deze in je favorieten van Mijn Kookboek. Maak je hier gebruik van dan zie je altijd de nieuwste creaties uit onze gepassioneerde familiekeuken verschijnen. Bovendien krijg je een gepersonaliseerd aanbod op basis van je eigen smaak. Wil je daarbij onze nieuwsbrief ontvangen dan kies je zelf of je deze iedere dag, week of maand wilt krijgen.

Onze menugangen uitgelegd

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie