Nieuws

Home Nieuws Lekker snacken met Faja Lobi
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Lekker snacken met Faja Lobi

Een snack is een heerlijk tussendoortje of als kleine maaltijd te zien. Zo zijn snacks ook prima met elkaar te combineren om er een feesttafel van te maken. Of om mee te nemen en onderweg te gaan picknicken. Lekker snacken doe je in elk geval met Faja Lobi, want wij hebben fantastische recepten om de lekkerste snacks te maken. Om je te inspireren, hebben wij verschillende populaire snacks op een rij gezet, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer.

Vleesbroodjes Trafasie: smullen maar

Heb je lekkere trek en zin in een snack? De Vleesbroodjes Trafasie zijn gemakkelijk te bereiden met kip of gehakt naar keuze. Bereid de vulling voor en leg het bladerdeeg klaar om de oven de rest van het werk te laten doen. Een leuke variant hierop voor de kleinere eter of voor een groter gezelschap zijn de Mini Vleesbroodjes.

De enige echte Surinaamse vispastei

Lekker snacken kan ook met vis en dan vooral als je de enige echte Surinaamse vispastei uit onze gepassioneerde familiekeuken maakt. Surinaamse Vispastei maak je voor meerdere personen en is ideaal om tijdens een gezellig avondje thuis voor te schotelen aan je gezin of gasten.

Knappere loempia als snack

Lekker snacken met Faja Lobi is ook zo geregeld als je de Vlees Loempia Trafasie maakt. Het recept staat standaard ingesteld op tien personen, maar het aantal personen is aan te passen. Als je deze loempia’s maakt, is het ideaal om er wat meer van te maken. Dit is een van de snacks die als ze op tafel staan ook zo weer zijn verdwenen.

Saucijzenbroodjes: ook met vega variant

Saucijzenbroodjes zijn populaire snacks die overal verkrijgbaar zijn, maar een saucijzenbroodje smaakt veel lekkerder als je deze zelf maakt. Vooral als je ons recept volgt om jezelf en je gasten te trakteren op Saucijzenbroodjes Trafasie of op de vega variant. Het zijn namelijk de ingrediënten in een perfecte samenstelling die het verschil in smaak maken. Daarom is snacken met Faja Lobi ook zo lekker.

Chicken Karaage Trafasie met of zonder dipsausje

Chicken Karaage Trafasie, wat is dat? Dat is Oriental Fried Chicken en misschien wel een van de lekkerste snacks die je in lange tijd geproefd hebt. Lekker met een dipsausje naar keuze of om zo naturel te eten, want dan proef je de authentieke smaak natuurlijk nog beter.

Zinger Roti Wraps uit de oven

Lekker snacken met Faja Lobi doe je op een manier die het beste bij je past. De Zinger Roti Wraps zijn bijvoorbeeld ideaal om als tussendoortje te eten of om deel te laten uitmaken van een tafel vol met hapjes. Je kan er meer pit aan toevoegen voor de liefhebbers, want de toevoeging van Faja Lobi Madam Jeanette Sambal zorgt simpelweg voor een extra pittige smaak.

Faja Nuggets: hoog gewaardeerde snack

Faja Nuggets vallen bij vrijwel iedereen goed in de smaak en ook kinderen zijn er helemaal dol op. Je weet niet wat je proeft als je de smaak van malse stukjes kip in een krokant jasje eenmaal hebt ervaren. Dit snack recept is overigens ook als vega variant te bereiden door de kip te vervangen door vega kip.

Pizza Roti Pollo: die deel je gewoon

Er zijn recepten die als maaltijd te bereiden zijn, maar het ook prima doen als snacks. Pizza Roti Pollo Masala is daar een voorbeeld van. Deze pizza deel je gewoon in punten, zodat iedereen een lekkere pizzapunt heeft als snack. De topping is bovendien af te werken naar keuze, zoals met groenten die je nog in huis hebt.

Sriracha Vlamtosti

Als je zin hebt om lekker te snacken en je van tosti’s houdt, is het zeker aan te raden om de Sriracha Vlamtosti eens te maken. Een tosti valt altijd in de smaak en zeker als je de tostibroodjes vult met de ingrediënten van ons easy-to-use recept. Kip masala en ketjap vormen het geheim achter de bijzondere smaak van deze lekkere snack.

Lekker snacken met Faja Lobi is met nog veel meer recepten mogelijk, zoals bijvoorbeeld met deze heerlijke Snack Gehaktballetjes met een exclusief sausje.

Lekker snacken met Faja Lobi

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie